Jan 3, 2010, 5:42 PM

Надежда 

  Poetry » Love
671 0 16

Сърцето си притискам в длани,

отчаяно се мъча да го сгрея,

че черно-бяла беше любовта ни

и двама уморихме се от нея.

 

А исках пъстрота и песен,

и дъжд от златни пеперуди,

и мислех - всичко ще е лесно,

ще сътворим мечтите чудни.

 

Така и не успяхме двама

да стоплим с обич цветовете

и, вместо песен, стана драма,

която вледени сърцето.

 

Но стига филми черно-бели,

сама ще нарисувам топлината,

а после някъде ще я намеря

в света на любовта и пъстротата.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??