Надеждата тук е, на твоето рамо -
малък Ангел, облян в светлина,
тя разтваря и пърха с крила
и нашепва ти нежни слова.
А след нея със царска осанка,
в дрехи, шити от злато и свила,
господарка на деня и нощта,
тихо идва при теб Любовта.
Вярвай в нея и вярвай във себе си,
тя е Феникс, изгрял в пепелта,
поеми я веднага в ръцете си,
щом я викнеш - при теб ще е тя.
Пий от нея във двете си шепи,
тя е истинска “жива” вода.
Да, Надеждата тук е при тебе,
а до нея пламти Любовта!
© Ангел Филипов All rights reserved.
вместо пърха с крила, да е пърха крилато
вместо господарка на деня и нощта, да е обратното-на деня и нощта господарка
това са само идеи породени от прочита ми...някак ми звучи по-добре в главата...предполагам за всеки е различно...
хареса ми...поздрави,Ангел