Feb 4, 2010, 12:23 PM

Надежда при раздяла 

  Poetry » Love
537 0 0

   Сърцето тупка неритмично,

от очите плачещи бразди текат

върху тяло и душа,

тръпнещи за чистотата на дара - любовта,

но дали ще съм дарен или не

- на Бога се моя обичта ми да не стихне,

а все повече да дарява с топлина.

© Гената All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??