May 29, 2007, 10:52 PM

НАДЕЖДНО 

  Poetry
440 0 3
Бяло...
Под очите на дъгата.
Бяло от замръзнали сълзи.
Венно синьо...
Като за отплата.
По кожата под Лунните очи.

Дъждовно-зимно...
Скрежно-полуживо...
Мъгливо-заранно...
Меланхоличен прах.
Кръвта, синееща едва-едва, изстива.
Без даже и напомняне за ГРЯХ.

Червено...
По следите на дланта ми.
Червено от предадени сърца.
Туптежно-пламенно.
Туптежно-гладно.
НАДЕЖДНО...
В  неродените деца!!!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??