Dec 27, 2010, 10:54 PM

Надиграване 

  Poetry
839 1 16

Хайде да се надиграваме –

ти ще стъпваш тежко, аз ще ситня,

леко ще приклякам край мечтите ти,

бяла кърпичка ще вея пред очите ти,

край ръцете ти фустаните ми ще се диплят,

като тъпан ще отеквам във сърцето ти,

като гайда ще пищиш в душата ми.

Ще се вия като пояс по гърдите ти –

ха надолу, ха нагоре – щура шарения.

И когато падна от умора във ръцете ти,

като вакло ягне ще ме краднеш от хорото.

 

 

 

Ръченица>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??