Oct 14, 2008, 8:32 AM

Надя 

  Poetry » Other
580 0 0

Умирала си, уж, най-трудно.

Сломен от болка вече спрях

във теб да вярвам тъй безумно

и с теб, нещастнице, умрях!

© Светослав Бонев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??