Jan 10, 2007, 10:30 PM

нафора 

  Poetry
901 0 12
нафора






целувам те нежно
дълго
тихо
и те оставям
във ваната
с очи затворени
отпусната
изморена
обожествена
от мен
а после
трескаво бързам
и правя пътечка
от малки свещици
водеща
през всички стаи
където сме се любили
и завършваща там
на кръглата спалня
червена жадуваща
където пламъчетата
рисуват моето сърце
където ще вкусим
тази нощ
нафората
освещаваща
нашите дни


Чар....10.01.07

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??