Jun 22, 2013, 7:41 PM

Наистина 

  Poetry » Love
612 0 10

Не искам да идваш с вятъра нощем,
да рошиш косите ми, да целуваш очите -
брутално да късаш догмите, още
да сваляш отново за мене звездите!
Не искам да идваш тайно в нощта ми!
Не в сън и мечта, а в истина бяла.
Да преобърнеш обратно света ми -
за мен да претърсиш Вселената цяла.
Не искам насън и в мечта да ме любиш,
твоята обич в рими да сричам,
в душата ми нежна, душа да загубиш.
Наистина искам да ме обичаш!



 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??