Sep 12, 2024, 9:03 AM

Най-дългата почивка 

  Poetry » Free verse
138 0 8
 

Взех си почивка от поезията
и реших да релаксирам реално
в реалния бетонен свят.

Почивах дълго, докато
реших да се разходя,
но... пръстта върху ковчега
тежеше повече, отколкото бяха силите
ми...

Почивката ми от поезията
се оказа сбогуването ми с живота.

За съжаление го разбрах
прекалено късно...

24.08.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??