Apr 2, 2012, 10:46 AM

Най-желана 

  Poetry » Other
609 0 0

Заспиваш... В бледата прегръдка на нощта,

в очакване на миг, когато

поемаш пак по вярната следа

и път - към жаркото си лято.

 

Заспиваш... В бледата прегръдка на нощта,

очаквайки ме - тиха и незвана...

Запомнил името ми на жена,

която в теб открива... светлината.

 

Заспиваш... В бледата прегръдка на нощта.

И в своя сън ще ме потърсиш плахо.

Ще бъда в него ромон на река,

и най-желаната прегръдка на... луната.



© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??