Aug 26, 2009, 10:24 AM

Най- много искам... 

  Poetry » Other
703 0 3

Няма молба в очите ти чета,
втечнява се, търкулва се сълза.
Не плачи, моля те, спри!
Най-много искам да не те боли.
На рамото ми полагаш глава,
усещам тихата ти тъга,
сърцето ми от болка се свива,
най-много искам да си щастлива.
Не тъгувай, моля те, за мен,
не ме рисувай в мечтите си ден подир ден,
не искам с нищо да те обидя,
най-много искам усмивката ти да видя.

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??