Jan 17, 2010, 11:04 PM

Най-нежната коприна 

  Poetry » Love
1029 0 14

 



когато

ръцете ти в моите вземам

и с трепет

до сърцето си ги притискам

в очите ти

когато приятно потъвам

и усещам

как топла вълна ме залива

 

когато ти галя косите

челото

страните

и зад ухото

за миг с целувка се спирам

и когато

по врата ти със устни

надолу

и надолу все слизам

 

тогава

съм пеперудено лека

и бяла

с отсянка оранжево-медна

в мен

звънчета милиони

ефирно-напевно ехтят

и многоцветни слънца

около ми валят

 

чувам тогава

на кръвта ти буйния устрем

и го забавям

с утоляваща ласка

за да целуна след това леко

на лакътя свивката

там

където е

най-нежна коприната

и да положа на рамото ти

кротко глава

с теб в съня

да се понеса

 

 

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??