Dec 1, 2007, 8:33 AM

Най-ненужната дума 

  Poetry » Love
1022 0 17

Приятно-уморения блясък

в очите на влюбените,

затръшва вратата със трясък

пред захабената дума

"ОБИЧАМ ТЕ!"...

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??