Apr 22, 2011, 7:06 PM

Най-прекрасният подарък! 

  Poetry » Other
534 0 3

                                           на Ели


НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ ПОДАРЪК!


Усмихнеш ли се ти,

радост е навред!

Няма нужда от мечти -

разсмиваш ни наред!

 


Ех, каква си ми игривка,

именничка наша!

За твоята усмивка

вдигам  тази чаша!

 


Цветница празнувам

единствено за теб

и радвам се да чувам

поздрави безчет!

 


Великден - ти го озаряваш -

усмивката си подаряваш!

Яйцата боядисваш,

с радост ни орисваш!

 


И да нямаме парички,

празниците всички

ти ще озариш -

усмивка ще ни подариш!

 

Ралица Костова

 

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??