Feb 19, 2008, 3:21 PM

Най-сетне го каза... 

  Poetry » Love
923 0 5

Страхуваш се от деня на истината.

       - (Ужасно)

От моето ''Не''!

       - (моето ''Да'' е толкова рядко)

Търсил си ме дълго.

       - (Честна дума.)

Да ме загубиш. Сега ?!

       - (О, Господи.)

Да не чуеш гласа ми.

       - (Дори по телефона.)

Каква безсмислица.

       - (Наистина е страшно.)

Обичаш ме!!!

       - (Най-сетне го каза.)

© Мел Стоименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??