Oct 17, 2010, 11:36 PM

Нажежена тишина 

  Poetry » Love
616 0 4

Нажежена тишина

 

 

 

Мълчание...

в което оправдание лъжовно се е вкоренило;

          

              Мълчание...

              срам и свян от кощунството към любовта, с която сме дарени;

 

Мълчание...

параван за грешките на идола, към който сме се приравнили;

             

               Мълчание...

               от страх да не загубим присвоения, когото лъжем;

 

Мълчание...

сковаващото отчуждение на двама;

             

                Мълчание...

                                    ... и бягство от съществуваща реалност.

                                

   ... Завръщане – за да се лъжем мълчаливо.

                               Крещящо мълчаливо отчаяние

                                                        от неспособността да се обичаме...

 

© Дияна Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??