Jan 9, 2009, 1:08 AM

Наказвам те!... 

  Poetry
933 0 3
 

Наказвам те, че чувстваш!...

Наказвам те с отнемане...

Наказвам те със ноти,

остри като шипове!

Наказвам те, че искаш,

а дори не смееш!...

Наказвам те, че си страхливец -

чак до костите!...

Наказвам те, че си убиец

на надежди!...

Наказвам те, че мразиш

до себеотричане!

Наказвам те,

че виждаш цветовете

черно-бели!...

 

Наказвам те да чувстваш,

ала без докосване...

Наказвам те да бъдеш сам...

и необятен!...

Наказвам те с душа

във неведение!

Наказвам те с любов

без получател!...

Наказвам те с сърце,

чупливо и стареещо...

Наказвам те с живот

и със сбогуване!...

Наказвам те с проглеждане...

точно пред нищото...

 

Наказвам те!

От днес ще си осъден!...

.......................................................

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??