Oct 1, 2013, 10:29 PM

Накратко 

  Poetry » Love
856 0 16

                                Рани ме ти. - И аз те нараних.

                                Не ми прости. - И аз не ти простих.

                                Играхме безразсъдно с любовта.

                                Играта свърши. Любовта - и тя!

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??