Mar 28, 2008, 3:14 PM

накрая „н” 

  Poetry » Love
635 0 11


сиво
скучно
самотно

жално
желание
жари

молитвено
мисъл
мълви

къде си
кажи
не мълчи


(... за молбата прости)



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??