Oct 1, 2009, 3:59 PM

Накъде да поема... 

  Poetry » Other
1114 0 1

Небето е надвиснало над мен

и сякаш всеки миг ще ме притисне!

Сърцето ми е свито в плен

и страх ужасен дебне мойте мисли!

 

Къде да те открия в този свят!?

Нима сама  ще продължавам

и ще живея във безкраен кръговрат,

и себе си така ще наранявам...

 

Ще спра да търся своята реалност,

дано да ме намери тя сама!

Сега животът е в една тоналност,

но някак ще се примиря с това!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не се примиряваи ! Живота е пред теб.А той е прекрасен !Поздрав !
Random works
: ??:??