Dec 17, 2007, 8:55 AM

Нали е истина?! 

  Poetry » Love
771 0 19

Нали е истина?!

Кажи, че не сънувам…

Онази нощ, в която те докосвах -

изписвах с пръсти

всяко твое очертание - във въздуха…

Строшена тишина –

от безмълвни въздишки.

Разпръсната, накъсана от хиляди целувки.

Във полумрак.

Прозорецът е тъмен,

в електрически отблясъци.

Завесите са плътни,

и леко се полюшват - от дъха ни.

Смълчани, тихо се излегнахме,

така да помечтаем,

и да си кажем, па макар без глас -

колко много сме си липсвали.

Не искам да настъпва утрото -

със него ще възкръсне болката,

че… отново ще си тръгнеш.

Но няма да е същото.

Не! Не искам!

Викам,  без глас.

Вълшебна нощ, не тръгвай!

Защото пак ще заболи у мен раздялата.

Недей!

Такава остани!

Не ни разделяй! Любовта ни…

Моля …

Уморих ли се от викане?!

Завесите разкъсах със неистовото си мълчание?!

Нима? Нали се случи?

И… притихнала у тебе, аз заспах.

NG/nnn

16 декември 2007

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??