Jun 19, 2018, 2:03 AM

Намерих Дом! 

  Poetry
286 1 2

Тук, в този град намерих своя дом.
И музиката му изпълни ме с надежда.
За Любовта ми крехка беше той подслон
и като в пъзел тук живота ми се занарежда...

 

И като влага речна Времето тече,
тъй - по Маришки бреговете нежно гали
и на Съдбата пъстра чергата тъче
и пали в мене хиляди пожари...

 

Угасва Слънцето зад хълмовете! Фа-минор!
Звезди въшебник някакъв запали...
Но самотата си остава строг затвор.
Ще споделят ли шастието моите другари?

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??