Jul 15, 2006, 10:23 AM

НАМЕРИХ ТЕ ... ПОД НОКТИТЕ СИ 

  Poetry
799 0 6

Болят мислите в главата
и искам да крещя..
и като със шило дупчат..
и промушват се..
обсебват с болка цялата душа..
Сърцето си..
усещам как прескача..
отгоре му бълбука лава..
гореща..
буйна..
като приливна вълна..
Намерих те..
под ноктите си..
жива плът..
от твойто тяло ... теб..
Търся ги сега следите..
и гнева по вените боде..
няма ме..
не паря по страните..
Затрих те..
само в свойте страхове..

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??