May 2, 2007, 4:17 PM

Наново 

  Poetry
717 0 3
Аз отново започвам наново!
И отново не ти вярвам, живот!
Колко болка ще трябва да стискам във себе си?
Колко обич ще трябва да прося?
И се питам,,когато ме няма, ще има ли
някой, който ще мисли за мен?
И се моля на Господ понякога
да ми върне за малко сърцето.
Да си спомня какво беше да плачеш!
Да си спомня и какво беше любов!
Да си спомня как страшно ме сринаха!
И как мъката ме съсипваше бавно.
Аз не вярвам във тебе, любов!
И не мога отново да плача.
Не! Не вярвам във тебе, живот!
И отново започвам наново... сама!!!...

© Сандра Неста All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??