Написах мислите
За какво да пиша днес,
мислех си нощес…
Самотата взе превес,
любовта остана без адрес!
Пише ми се за нещата,
за света и простотата…
Смисълът на красотата,
на хората за добротата…
Да напиша колко искам,
любовта да не потискам,
зъби да не стискам и
чувствата да плискам!
Ето за нещата пиша,
мъчно се обаче диша…
В живота трябва да се впиша!
Сърце за обич все въздиша…
© Манипулирам All rights reserved.