Тръгвам!
Поръчала съм си такси.
До гарата,
а после километри…
с влака на мечтите.
Какво са някакви си
часове?
Аз ще пътувам…
и сърцето ми ликува.
А ти… налей от виното
горчиво,
за свещите се погрижи.
И не забравяй да ме чакаш,
след полунощ.
Не обещам ти звезди,
но ще съм твоя.
Тръгвам. А ти се приготви!
© Мариана Вълкова All rights reserved.