Jul 26, 2017, 10:01 AM

Направи го, докато те помня 

  Poetry » Love
250 0 0

Затвори вратата след себе си.

Вземи със себе си радостта и мечтите.

Остави за мен чашата,

снимките,

и някъде дълбоко в мен

радостта и болката.

Направи го, докато те помня!

Когато те забравя,

ще си отидеш

без да видя.

Ще чуя вратата и стъпките ти,

ще се учудя кой си отива

или кой идва.

Но няма да помня

за теб

и за мен.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??