Nov 4, 2008, 7:13 AM

Наречена на твойто име 

  Poetry » White poetry
504 0 14
 

Година време...

И бързо отлетяха часовете,

в които бяхме заедно с теб.

И жадни, ред по ред четяхме редовете,

и пиехме...

от извора вода...

И взирахме се, плахо, неспокойни,

в тъмната прегръдка на нощта.

Но там, във  мрака...

имаше безброй светулки,

които с нас споделяха мига.

И бяхме близо.

Толкоз близо...

Един до друг, почти.

Задавам си въпроси след въпроси,

но все не мога отговор

за тях да дам.

Защото...

Превърнаха ме в сянка, на която

отнеха и последната мечта...

И...

ще продължавам да се боря...

Защото... в себе си  аз нося

частицата от свобода,

наречена на

твойто име...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??