Наричат го Любов
Днес отново си мислих за теб,
за усмивката ти
хладна като лед,
за целувките ти
по-сладки от мед,
за прекрасния ти, опияняващ аромат
останал след теб в тишината.
Днес отново си мислих за теб,
за ръцете ни
двете вплетени,
за дъха ти
върху устните ми,
за прегръдката ти,
с която страха у себе си преборих.
Днес отново си мислих за теб,
с теб съм истинска щастливка,
с теб съм цяла,
с теб съм себе си,
с теб спокойна съм през целия ми ден...
Мисля, че наричат го Любов.
© Диляна All rights reserved.