May 24, 2008, 1:25 AM

Нарисувах си усмивка 

  Poetry
1091 0 3

Целувай ме като за последно,

утре си отивам неусетно.

Липсата ми надали ще забележиш,

нима без наличието ми някого ще го боли.

 

До вчера бях хаос,

за утре не ми се мисли,

в нищото запътена без глас,

се моля само за един последен час.

 

Живях в сянка,

(никой не ме попита как съм),

понякога е по-добре да избягаш,

в тъмното сълзите са звезди...

 

Но не дойдох, за да плача,

(преди да вляза, нарисувах си усмивка)

прегръщай ме и гледай ме като че ли съм ти единствена,

какво ти пука - утре няма да ме има… нали…

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??