Feb 23, 2014, 7:31 PM

Нарисувай 

  Poetry » Love
523 0 0

Нарисувай за мен тишината,
така нежна, така вълшебна.
Спри времето! В шепи вземи светлината!
Така любовна, така желана…

Нарисувай, нарисувай ми самотата,
така мълчалива, така невинна!
Бягаща от всяка нечестивост и злина,
чиста изпълнена с доброта.

Нарисувай за мене любовта,
любовта, любовта която отдавна в мен е отлетяла…
Нарисувай времето - лястовица бяла
в кръг от светлината - любов!

Нарисувай в мен душата,
обвита в студ и тъмнина.
Запали искрица в копнежа
от малкото кътче на живота…

      Нарисувай…!


Милан Милев
13.12.2013

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??