Feb 19, 2010, 11:43 AM

Нарисувай ме. 

  Poetry » Love
1061 0 5
Нарисувай ми тяло, за да не се чувствам безплътна.
Нарисувай ми крака, за да стигна до теб.
Нарисувай ми ръце, за да те прегърна...
Нарисувай ми глава, за да мисля за теб.

Нарисувай ми очи, за да те видя.

Нарисувай ми уши, за да чуя твоя глас.
Нарисувай ми нос, за да те подуша.
Нарисувай ми устни, за да ти се усмихвам аз.

Нарисувай ми чувства, за да се вричам.
Нарисувай ми душа, за да имам копнеж.
Нарисувай ми сърце, за да те обичам.
Оцвети ме, за да имам пълнеж.



Нарисувай ме, за да съществувам.
А другото сама ще си го нарисувам...

© Нечие създание All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??