Jun 4, 2007, 9:44 AM

Наркообречена 

  Poetry
686 0 8
Сиво се процежда през пръстите...
СИВО
Дните и нощите бавно изпива!

Горещи слани пепелеят по
МИГЛИТЕ
Напускат я бавно, мъчително силите!

Крадци във душата й. Неми
КРАДЦИ...
И падат в очите й мъртви звезди!

Животът процежда се глухо през
ДВЕРИТЕ...
С последни усилия дупчи си вените...
........................................

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??