Jul 12, 2009, 2:01 PM

Насаме със себе си 

  Poetry
729 0 5

НАСАМЕ СЪС СЕБЕ СИ

 

Дочакал онзи късен час,

когато,

на пръсти стъпвайки,

нощта преваля,

последните си гости съм изпратил

и духнатата свещ отново паля -

да догори – от музика окъпана, 

сред шепота на мислите възкръснали...

И чак, когато утрото настъпи,

фитилът да угасне в мойте пръсти...

В компания на станция забравена

и този пламък,

сякаш омагьосан,

оставам сам със себе си,

избавен

от нуждата до друг да се докосвам...

 

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??