Jan 8, 2021, 10:06 AM

Нашето знаме 

  Poetry » For kids
665 0 0

 

НАШЕТО ЗНАМЕ

(за деца)

 

Бяло, зелено, червено

са цветовете на нашето знаме.

 

Винаги с мен, където премина

то ми напомня за моята Родина.

 

Развява се волно от попътния вятър

над белите морски вълни.

 

Издига се гордо над върховете

на зелени планини и гори.

 

Грее в сърцето и разпалва мечтите

на червения пламък с искрите.

 

За нашето знаме винаги съм готов

с вяра и смелост за мир и любов

 

д-р изк. Иван Лапатов

© Ivan Lapatov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??