Oct 28, 2012, 9:28 PM

Нашият край 

  Poetry
370 1 0

Че няма смисъл, ти промълви,

да продължаваме с нашите мечти...

Че всичко приключи и бяхме до тук -

най-омразните думи, най-нелепият звук.

 

Аз просто стоях, не продумах дори...

и усещах как отвътре в мене гори.

Единствено можех да осъзная,

че губя всичко, което желая.

 

Обичах те. И болката обичах, и сълзите също...

и в мислите си все към теб се връщах.

Ала няма място за Нас на този свят красив,

затова усмихнах се и пожелах: "бъди щастлив".

© Теа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??