Sep 2, 2010, 8:45 AM

Наслади 

  Poetry » Love
682 0 12

Небето във очите ти се сгуши,

звездите палаво му се усмихнаха,

дори капчука непослушен

поспря и след това притихна.

Луната със морето пофлиртува,

вълните му с брега се сляха,

светулки в мрака се целунаха

и чайките дори не спяха.

Нощта, превърната в копнежност,

роди надеждите ни чакани,

а утрото дари ни нежност -

погали устните прехапани.



© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??