Nov 9, 2014, 11:28 AM

Настроение 

  Poetry
684 0 15

Бяло ми е,

на душата ми е бяло,

като Пирински сняг,

като искрящ детски смях…

Надеждата ми –

палаво поточе,

стремглаво в утрото препуска,

скалите скулптурира,

Божествен дух им влива.

Бяло ми е,

на душата ми е бяло,

сякаш пресен сняг е наваляло…

© Росица Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??