Aug 13, 2007, 9:30 PM

Настроение (За Буквите наши!) 

  Poetry
911 0 6

"...Vilito be6e razplakana parvite dva 4asa. Be6e milo I tajno da
q gledam (az taka se 4uvstvah). Kato si varza kosata s lastik I si
sabu obuvkite za horoto razbrah, 4e ve4e vsi4ko e nared I si e
tazi, "tvardata”, koqto poznavame…" (и-мейл от Маги за абитурентското парти на Пламена)

Настроение

Нали вали, Любов?
Защо са ни сълзите?
Ненужен са обков.
И са прекрасни дните

със утрото дочакано;
Със всеки ден живян.
Що сълзи сме изплакали;
Що - мъка и баян;

Горести под радости;
Песни над треви;
Възкръсналите младости...
Нали вали?

Друми извървяни ;
Лъжи и лицемерие;
Приятели предали;
Спечелили доверие...
*
Сега вали. Сега е сухо -
като в последна нощ.
Дали вали?
Проплаквам глухо.
И ме пронизва нож.
*
Нали вали, Любов?
Дали вали...

23 Май 2005 Балтик Сий, Сингапур

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??