Dec 22, 2013, 2:02 PM  

Настроения 

  Poetry » Other
676 0 2

       Настроения

 

Небето е слязло в комините.

Студено е.

Врабчета настръхнали

се трупат в разсъблечени клони.

Тъга като скреж е залепнала

по ъглите на улици.

Свободно скитаща пустош

вятъра гони...

Болнавото време сред погледи

празни се гуши.

От прозореца

живот в карантина наднича.

Ежедневна тревога

си подсвирква небрежно през зъби,

а подранилата есен

в душите ни есенни тича...

© Лакрима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво, Лакрима!!!
    Прочетох няколко пъти и всеки път се наслаждавах на стихото ти.
    Искрени поздравления, чудесен стих!!!
  • ..а подранилата есен в душите ни есенни тича.... .. .
Random works
: ??:??