" Изтрий " натискаш само и готово –
изчезва името ми просто в миг,
изчезва поетичното ми слово,
изчезва от света ти моят лик.
О, никак не е сложно, няма трик –
" Изтрий " натискаш само и готово.
Не искаш повече да си светлик,
от мен не знаеш вече нищо ново.
Днес времето е трудно и сурово.
Не се нуждаеш ти от романтик.
" Изтрий " натискаш само и готово –
отлита твоя влюбен лунатик.
Раздялата за теб какво е? – Пик –
стрелата с острието от олово?
Не чуваш ти болезненият вик...
" Изтрий " натискаш само и готово.
© Асенчо Грудев All rights reserved.
една любов, отдадена душа,
...един бутон, и клик един,
изчезваш в миг. Дали?
Защо тогава те боли?