Умът й - градина
поена с мечти,
Но днес там е зима
и суша цари.
Някой влезе, ограби
усмивките цъфнали,
вместо тях - бурени
в липси покълнали.
Каква нагла безочливост!
- тя се възмути.
Коленичи сред мислите
и заплеви..
© Доротея All rights reserved.