Jan 10, 2013, 6:18 PM

Научих се любовта си до край да ценя 

  Poetry » Love
518 0 0

Скитам се чужда - така безразлична,

повдига ми се от ласкателни, мъжки слова.

Неразбрана от този свят, ще си отида себична,

научавайки се любовта си докрай да ценя,

че тя в природата си е божествено чиста,

безмерна е в прохладата на деня,

където под купола на дъгата лъчиста,

ще те пресъздаде чрез нова мечта.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??