Sep 3, 2019, 2:12 PM

Навън ще бъде все така горещо лято 

  Poetry » Love
344 0 2

Ще дойдеш Ти в този ден, когато -
аз ще те чакам притръпнала от зори.
Навън ще бъде все така горещо лято,
а от теб прохлада безкрайно ще струи!

Ще дойдеш Ти с песента на птичката, която -
аз изпратих отдавна теб да търси!
Пътя тя ще ти показва, докато
решиш се и дойдеш, дори по нощи!

Ще дойдеш Ти с вятърния полъх, който -
навявах ти с мойте тъжни рими!
И изгрева посрещал си скромно
без да ме познаваш дори отпреди!

Ще дойдеш Ти с тръпнещия поглед, който -
аромата на розите ми омайно напои.
Неуморно поемай го дълбоко
и знай той наново ще те зареди!

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??