Mar 11, 2009, 1:49 AM

Наяве и насън 

  Poetry » Love
649 0 0

 

Най-хубавото нещо в живота си ми ти,

А мислех, че си като лястовица бяла.

Явяваше се само в моите мечти

 

и Вграждах те и те създавах.

 

Ефирен лик, илюзия, триптих...

 

Измислях те, а ти си бил от плът.

 

Наслагвах аз по усет всяка гънка,

фАнтазия от цветове, поставях - щрих.

Сега си тук до мен, по-хубав и от блян,

със вЪгленчета по сърцето ти ще пиша:

 

Не сън си бил, а си реалност!

© Малита Малита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??