Mar 29, 2009, 2:55 PM

Назаем 

  Poetry » Love
778 0 24

 

Настроение>>>


Не вземам назаем.
Каквото взех, взех.
Не връщам обратно
ни спомен, ни чувства.
Не играя на покер.
Не залагам мечти...
Излъгах...
Заложих си цялата същност!
На сляпо залагах.
На сляпо играх.
Но всъщност
играта не е във залога.
Хазартът си беше
безумно суров,
не даваше много,
а искаше всичко.
Не давам назаем.
Каквото взе, взе.
Не искам да връщаш
ни спомен, ни чувства.
Оставам такава.
С душа на дете,
а ти, ако искаш,
му плюй на играта!


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??