Feb 10, 2021, 11:41 AM

Наздравица 

  Poetry
291 2 1

 

 

 

Знаеш ли…?

Не ми се слуша !

От всичко, дето измълча

вече ми дойде до гуша!

В този театър- водевил

ролите са разменени -

Единият от нас - дебил…

Другият - неземен…

Ще се посмея на това

как лесно се превърна в мим…

Ще пия за това: 

“В началото бе словото”…Амин

© Ангелина Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "В началото бе словото", в края - мълчанието.
    Мъдър стих, Ангелина!
Random works
: ??:??