Не всеки провал е фатален,
не всяка обида – печал,
не всеки път – труден, до края,
не всяка цел – сладък финал.
Не всяка мечта е крилата,
не всяка прегръдка – любов,
не всеки звук – стон в тишината,
не всяко терзание – зов.
Не всяка усмивка е радост,
не всяко погалване – страст,
не всяко наричане – благост,
не всяко надмощие – власт!
© Данаил Таков All rights reserved.