May 2, 2007, 9:43 AM

Не бива 

  Poetry
649 0 4


Не бива с Обичта да си играем...


Когато съм полузаспал - в леглото -
и кротко те бленувам посред нощ,
аз вярвам: Ти си с мен и чуваш,
баналните ми мисли за любов...

Повярвай, Мила! Всичко е наистина!
Наистина е жива Обичта!
Очаквана, дочакана, пречистваща,
Тя спряла е пред нашата врата...

А колко дълго ще остане,
зависи само и единствено от нас.
Не бива с Обичта да си играем,
за да я има чак до сетен час...

                 и след нас...

8. 04. 2001

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??