Jan 16, 2009, 8:30 AM

Не бях...♥ 

  Poetry » Love
655 0 2
Не успях...
да те задържа.
Нямах сила...
да ти кажа.
Не бях това,
което искаше.
Нямах онова,
което беше нужно.
Не те спрях,
а само гледах.
Нямаше болка,
а само празнота.
Не плаках много...
само цяла вечност.
Няма да забравя онова,
което ми даде.
Няма да спра...
да те искам.
Няма да спра...
да те обичам...
... но и знам... никога няма да бъда любовта,която търсиш...♥


© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжното в случая е,че прекалено много мислих...а нещата вече са факт...но всяко зло за добро,надявам се скоро да се случи нещо хубаво =)
  • Я си помисли пак...
Random works
: ??:??